Wednesday, March 12, 2014

Come Back!!

Fuhhhh. Bismillahiramanirrahim. Ni memang lama sungguh tak update blog ni. Ada juga perasaan nak bungkus je blog ni, tapi bile baca-baca balik post lama, macam-macam kenangan terkenang kembali. Kadang ada yang aku sudah lupa. Maklumla diri tak semuda dulu. Mengenangkan dengan blog ni lah aku ingat peristiwa-peristiwa gembira sedih duka suka aku makanya terasa sayang plak nak bungkus blog ni. Timbul plak semangat nak update blog ni selalu. Kadang- kadang blog ni boleh gak jadi peneman luahan perasaan. 

Selama ni terlalu busy dgn kerja membataskan aku tuk berkarya diblog ini. Sekarang duduk rumah kau boleh cakap la mamal nak update blog selalu. Nnt dh start shooting.......... Anyways aku akan cuba sedaya upaya saya untuk update blog. Lagi pun Amanina Nazari kata dia pun nak start menulis balek. Tapi aku tgk tak update pn blog dia. haha..

Dalam come back Mamal kali ni(ecey mcm retis plak nak come back come back) mungkin anda akan lihat sisi lain Mamal. hmmm.. I mean since Mamal dh 25tahun of course Mamal dah matang, and the update pn matang-matang gitu(tolonglah percaya).

Oh untuk permulaan come back ni, Mamal akan post pasal benda yang pena Mamal tulis tapi Mamal tak post. Bila Baca balik eh best plak, knp aku tak post dlu eh? hehe. Ok lah, ini saja nukilan dari Mamal untuk permulaan ini.

XOXO,
Mamal Rahman

No comments: