Wednesday, February 22, 2012

Mane Korang Menghilang?

Dulu mase zaman blaja-blaja, masing-masing sibuk nak meng-update blog. kalo aku update mlm ni, esk kau pn sibok nak update gak!. berlumba-lumba. (tulis assgnmnt xde plak nak berlumba-lumba). tapi sejak masing-masing meninggalkan alam student ni, blog masing-masing cam dh pending kat situ je. mane korg menghilang kawan-kawan? adakah idea menulis korg dh tersekat bile abes blaja?


Antara Blog yang sering aku kunjungi :


Miss Beekay
http://ninabeekay.blogspot.com/
Ni blog feveret aku. Blog budak kecik ni biasenya die akan cite segala luahan hati die, apa yang blaku dalam kehidupan die. walaupun kadang-kadang bende yang die tulis tu berkaitan dgn aktiviti yg melibatkan aku disitu, but still aku nak bce blog die. giler spe takmo bce hasil tulisan nina! die cikgu bahasa aku kot!. thanks to u dear, skrg i dh boley tulis ckit2 write up!. hehehe.


A Man.ALeader.AKhalifah
http://raqibsofian.blogspot.com/
Blog En. raqib a.k.a papa kami ni memang unik dr blog kami-kami yang lain. sbb skali die tulis blog die mak ai pjg berjela-jela. & kebiasaanya dlm penulisan blog raqib ni, dia akan selitkan unsur-unsur nasihat. isu-isu yang menjadi pilihan raqib dalam blog die adalah isu agama. well korg kenal raqib kn.. but then, Deq Noor still ske bce blog Papa. tp knp sejak dua menjak ni Blog Papa asik nk jiwang-jiwang je? oh lupe Papa tgh hangat bercinta.. hehehe.

Realiti Fantasi MissWewin
http://misswewin.blogspot.com/
Last post blog die pada 23 disember, tp tiba-tiba aku tgk layout blog die dh bertukar!. waa makin cantek gitu. huhuhu. okay!. blog win ni menarik sebab die ske main tag-tag soalan kat blog die (igt FB je boley tag). alarh soalan-soalan bodoh jek pn. tp cm fun tuk dijawab. hehehe. bile nak kuarkan dengan soalan-soalan merapu lagi?. haaaa.... pastu blog win ni mmg blog emotional!. hahahaha.


Qis Sahara
http://qissahara.blogspot.com/
Diantara 3 blogger diatas, Tia ni lah yang paling rajin menghupdate blog. Boleh dikatakan tiap harila die update. segala aktiviti die nak update. DULU mmg aku ske bce blog die. menarikla gak, cerita pasal aktiviti die dgn kawan-kawan die, aktiviti die dgn HERO die.. tp sejak-sejak kau beralih arah, blog ko menjadi kurang menarik. tp still aku bce blog ko jugak, cume bile ko cite pasal Baby Gurl ko a.k.a Hero baru ko, aku rse cm geli geleman ckit nak bce!. huhuhu.


Life Is Beautiful : Lyna Karnain
http://lynakarnain.blogspot.com/
Okay!, blog ni dasyat. sbb ayat yang tertulis dalam blog die, sebijik cam ko dgr die cite. so ble bce blog die, aku cam tgh dgr die cite live. seyes. LYNA KARNAIN memang bersemangat ble bercerita. tapi last post die february 18, kire xde hilang sgt. oh lupe plak, die masih blaja, dela masa nak update blog.(mmg student de byk masa ek?) hehehe..

Love me Love me Not
http://fatin-zulkiflee.blogspot.com/
 blog fatin?. hurmm........ ape ye? oh!!!!.. aku start bce dan mengikuti perkembangan blog ko, sejak ko post pasal ko jumpe My Incik Iqram tu!. trus aku menjadi pembace blog ko yg SETIA. hahaha. SETIA okay!. ingin diulangi yang SETIA. 

diharap dengan luahan isi hati aku ni, akan membuatkan korg kembali active menulis blog merapu meroyan korg k :D